UPDATE voor deelnemers – Corona impact: de triatlon Vroomshoop 2020 gaat helaas niet door.

Wij ervaren ieder jaar veel voldoening van en enorme waardering voor het evenement van vele enthousiaste sporters zoals jou. Maar momenteel gaat ieders gezondheid boven alles.

Wij kunnen als organisatie niet de veiligheid garanderen van onze sporters, vele vrijwilligers maar ook niet van het publiek. Het is gewoon niet mogelijk om de huidige geldende 1,5 meter afstandsregel te waarborgen. Daarnaast zijn er ook veel onzekerheden vanuit de diverse overheidsinstanties en daarom zit er niets anders op dan de De Haere Triatlon Vroomshoop niet door te laten gaan.

Maar volgend jaar zijn we weer terug! 

Dan lanceren wij opnieuw het Overijssels debuut van een hele triatlon, de Twenterand Triatlon Challenge en pakken wij ook de draad weer op voor de halve, de kwart, de achtste, de zestiende en de kids-triatlon.

De nieuwe datum staat al vast:
4 september 2021

Wat betekent dit voor jouw inschrijving van dit jaar?

We schuiven alle inschrijvingen door naar volgend jaar, zodat je automatisch en zonder kosten voor onze triatlon op 4 september 2021 bent ingeschreven.

Mogen we rekenen op jullie coulance m.b.t onze evenementen organisatie?

Toch liever uitschrijven?

Tot 1 juni werkt dat zo:
• Mail enkele gegevens aan annulering@triatlonvroomshoop.nl
  zoals naam, afstand, geboortedatum, postcode en huisnummer.
• Volledig inschrijfgeld wordt gerestitueerd

Na 1 juni:
• Zelf afmelden via ‘mijnNTB’
• Restitutieregels vanuit NTB zijn van toepassing.
  Klik hier voor de link

4 gedachten over “UPDATE voor deelnemers – Corona impact: de triatlon Vroomshoop 2020 gaat helaas niet door.”

 1. Ik zie dat de triathlon dit jaar afgelast is. Echter vind ik het jammer dat we daar geen persoonlijke mail van ontvangen hebben. Is er een mogelijkheid om het inschrijfgeld terug te krijgen? of is ons inschrijfgeld nog geldig voor 2021 en staat we automatisch nu voor 2021 ingeschreven?

  Beantwoorden
  • Helaas moesten ook wij afgelasten. De reden dat je vanavond pas de email ontvangt is vanwege alle punten die uitgewerkt moesten worden om duidelijk te krijgen hoe we alles netjes kunnen afhandelen. Je zal vanavond een email krijgen met meer details over de mogelijkheden.
   Het evenement hebben we kunne doorschuiven naar 2021 en in principe ben je dan ook ingeschreven voor 2021, maar zou je willen annuleren dan kan dat ook, hoe dat in zijn werk gaat staat in de email die je vanavond zal ontvangen.

   Beantwoorden

Plaats een reactie