De Haere beweegt

Fysio- en ergotherapie De Haere is al sinds 2011 de trotse naamgever en hoofdsponsor van de triatlon Vroomshoop. De Haere staat voor een persoonlijke benadering van patiënten en cliënten,,er is bewust gekozen voor locaties in verschillende kernen en plaatsen om zodoende dicht bij de mensen te zijn.

Elk jaar zijn er meerdere medewerkers die zelf meedoen met de triatlon. Individueel, in teamverband met collega’s en zelfs in teamverband met deelnemers van de fysiofit.

Echter zijn er elk jaar ook veel medewerkers  van De Haere actief rondom de triatlon. Je ziet niet elke keer dezelfde gezichten. Elk jaar wisselen collega’s elkaar af. Via de mail intern en teamvergaderingen worden collega’s gevraagd of ze willen helpen en elk jaar stellen zich voldoende collega’s en zelfs stagiaires of kinderen van collega’s  zich vrijwillig beschikbaar om te helpen. En ze doen mee van alle locaties. De medewerkers draaien in 2 ploegen, ochtend en middag en bestaan uit ongeveer 7 collega’s per ploeg.

Op vrijdag beginnen ze meestal al met de voorbereidingen, volgens een draaiboek. Op zoek naar de tenten, behandelbank, promotiemateriaal enz. zodat alles gereed staat en op zaterdagochtend niet alle deurtjes langs hoeft te gaan om te zoeken waar bepaalde spullen staan.

Zaterdagochtend worden de tenten opgesteld door het ochtendteam op de vaste plek, bij het bushokje bij de finish. Hier komt een behandelbank in te staan voor evt. blessure gevallen, tafel met promotiemateriaal en vooral heel veel gezelligheid!

Tijdens de triatlon lopen de Haere medewerkers rond om programmaboekjes uit te delen aan het publiek, vragen te beantwoorden, sporters evt. te helpen met blessures en nog meer allerlei hand- en spandiensten.

Bij enkele collega’s begint het te kriebelen als ze naar de triatlon kijken en willen dan ook graag zelf wel een keer meedoen. Het is ook al meerdere keren voorgekomen dat het jaar erop werd deelgenomen. Alle medewerkers vinden de triatlon een superleuk evenement. Het voelt absoluut niet als een verplichting, integendeel zelfs. De gezelligheid onder elkaar, het aanmoedigen van collega’s, uiteraard ook het aanmoedigen van alle andere sporters en het hele randgebeuren eromheen. We staan midden in de samenleving, zijn onderdeel van de gemeenschap en proberen op de een of andere manier samen er iets van te maken. Kortom de Haere beweegt met en voor de inwoners van de gemeente Twenterand en omstreken.

Wij als organisatie zijn super blij met deze hoofdsponsor en hopen De Haere met haar vrijwilligers nog jaren te mogen begroeten tijdens de triatlon.

Plaats een reactie