Jeugd volop in training

Op zaterdag 6 september 2014 gaat de jaarlijkse triatlon in Vroomshoop weer van start met inmiddels de 6e editie. Bestuur, vrijwilligers en sporters zijn al maanden in voorbereiding. Dat geldt zeker voor deze 3 jonge atleten die dit jaar voor de eerste keer mee zullen doen.  Ze noemen zich “de Turbo’s! Maureen, 5 jaar uit Vriezenveen neemt het zwemonderdeel voor haar rekening. Ze heeft al 3 diploma,s en is van nature een echte waterrat.  Hessel, 6 jaar uit Vroomshoop gaat hardlopen. In de buurt  gaat hij steeds een blokje lopen en probeert zijn tijden telkens te verbeteren.  Zijn moeder heeft al gezegd dat ze hem gaat klokken  om zo te bekijken of hij op schema ligt. Jim 5 jaar uit Vroomshoop, gaat fietsen en hiervoor is hij volop aan het oefenen achter het Zandstuvebos.  Inmiddels fietst hij al sneller dan dat zijn vader kan hardlopen.

 

Stichting Triatlon Vroomshoop heeft de indeling van de triatlon dag aangepast waardoor er op de onderdelen 1/8 triatlon en op de kinderafstand nog voldoende ruimte is om u of uw kinderen in te schrijven. Het is ook mogelijk om met een groepje deze triatlon uit te voeren (duo’s of trio’s).

Alles speelt zich af rondom het centrum van Vroomshoop: zwemmen in het 50 meter bad  de Zandstuve , lopen en fietsen in en om Vroomshoop. Meer informatie is te vinden op deze website . De inschrijving sluit op 1 augustus, maar voor de jeugd series is een inschrijfperiode verlengd  tot en met 24 augustus. Hier geldt wel: vol = vol.

Tijdens het evenement wordt alles in goede banen geleid door het bestuur en een grote groep ervaren vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u daar vooraf en tijdens de dag zelf met al uw vragen terecht.

Vroomshoop zal weer volop in het teken staan van sport; komt u iedereen aanmoedigen?

 

 

Plaats een reactie