Onderlinge strijd bij bedrijventeams Rabobank

Meedoen aan de triatlon Vroomshoop is een sportieve uitdaging, maar bij deelname als een bedrijventeam wordt de spanning opgevoerd!

Leest u het verslag van een Rabobank-team dat deelnam in 2016.

 

Team Rabobank Noord en West Twente 1 had als belangrijkste doel het verslaan van de collega’s van team 2 en dat is ze gelukt! Het gelegenheidsteam met de originele naam deed dit jaar voor het eerst mee en wel direct op de kwart triatlon. Het trio bestaande uit Erik Justra (directievoorzitter) uit Hardenberg, Arjan Smit (vermogensmanager) uit Ommen en Sipko Bruins (manager private banking) uit Vroomshoop hebben individueel getraind en het verassende resultaat kwam tot uiting op 17-9-2016.

Erik heeft als hobby wielrennen en is daarnaast een fanatiek hardloper, in het weekend is hij ook nog supporter van HHC Hardenberg. Arjan beoefent vele sporten waaronder volleyballen, voetballen en hardlopen. Hij heeft een uitgebreide zwemhistorie die goed van pas kwam. Sipko is jeugdvoorzitter bij tennisvereniging de Bosbaan. Zijn ervaringen met hardlopen hebben hem er doorheen getrokken deze dag. Er moet gezegd worden dat de Rabobank medewerkers over het algemeen geen sportieve uitdagingen uit de weg gaan, want ook op andere sportieve evenementen zijn de dames en heren van Rabobank Noord en West Twente over het algemeen goed vertegenwoordigd.

Tijdens de voorbereidingen op de Triatlon Vroomshoop bluften de heren elkaar regelmatig af en dat hield ze scherp waardoor ze stiekem misschien toch meer trainden dan vooraf gepland. “Bovendien werkt dit ook goed voor de stemming op kantoor in de maanden vooraf”.

Tevreden over hun eigen resultaat zijn ze alle 3 beslist, waarbij het fietsparcours wordt bestempeld al zeer snel, het zwembad als een prachtig zwembad gevuld met “superwater” en het loopparcours zorgde voor veel PR voor Sipko. Na de wedstrijd even afblussen bij cafébaas Dikkie Kremer en onder het genot van een sportdrank op basis van gerstenat werd de race nog eens geevalueerd. De gezamenlijke conclusie is: “de bankmedewerkers moesten het vooral hebben van het wisselen” en laat ons dat nu natuurlijk niets verbazen!

Met een ervaring rijker en zeer goede zin kijken de heren alvast uit naar volgend jaar. Ze hebben de smaak te pakken. Op 16 september 2017 zijn ze ieder van plan om individueel de race nog eens dunnetjes over te doen, in hun eentje dus! Wie weet doen er dan nog meer Rabo collega’s mee.

Plaats een reactie