Rolstoelbus voor Micha

Jonné de Kimpe doet 7 september a.s. mee aan de halve triatlon in Vroomshoop. Deze sportieve uitdaging wordt door hem gekoppeld aan een sponsoractie voor zijn zoon Micha.

Micha (7) heeft een ontwikkelingsachterstand met energiebeperking. Een rolstoelbus is daarom een grote wens. Om hiervoor de benodigde financiële middelen te verkrijgen is Jonné de sponsoractie rondom zijn deelname gestart.

Als organisatie ondersteunen we dit initiatief van harte.

 

Lees in de flyer meer over de sponsormogelijkheden voor de rolstoelbus voor Micha.

2 gedachten over “Rolstoelbus voor Micha”

 1. Zoals uit bovenstaande blijkt doe ik mee aan halve triatlon van Vroomshoop op 7 september a.s. Die dag komt snel dichterbij dus ik ben de afgelopen weken flink aan het trainen geweest. Ondanks dat ik dit leuk vind, vooral gezien het doel (een Rolstoelbus voor Micha, onze jongste zoon), heb ik gemerkt dat ik mij toch af en toe moet zetten om weer aan het sporten te gaan. Hoe leuk is dan het volgende…

  Onlangs werden wij verrast door een belletje van Beerze Bulten of wij naar hun theatershow wilden komen. Natuurlijk wilden wij dat, leuke uitnodiging immers! Niets vermoedend zijn wij die kant op gereden en voor wij het wisten, zaten we in een ‘wensenshow’. Micha en ik werden naar voren geroepen om ‘ons verhaal’ te doen. Onze wens van een rolstoelbus is een stuk dichterbij gekomen door een prachtige donatie van 500 EURO van Beerze Bulten in samenwerking met de De Haere Triatlon Vroomshoop, die dit samen voor elkaar hebben gebokst; hoe leuk is dat!

  Onze acties zijn te volgen op facebook:
  https://www.facebook.com/Rolstoelbus-voor-Micha-2285299648397372/

  Beantwoorden
 2. Zoals jullie misschien wel hebben meegekregen, is de site van dream-or-donate helaas uit de lucht gehaald. Wij weten niet precies wat er aan de hand is, en hopen dat de schade meevalt. Mocht je ons willen steunen, dan zijn wij daar natuurlijk heel blij mee en kan je dit overmaken naar NL34SNSB0915090465 tnv JL de Kimpe ovv Rolstoelbus voor Micha

  Beantwoorden

Plaats een reactie