Sporten voor een goed doel!

Op zaterdag 1 juni 2019 zal weer een leuke triatlon voor een goed doel georganiseerd worden op het Aquapark de Zandstuve in Vroomshoop. 

De start is om 9:30 en vanaf 8:30 kan je daar al inschrijven voor een 1/8 triatlon. 

De kosten voor de deelname van de triatlon zijn €10 pp en voor een duo of trio team €5 pp. Het is ook mogelijk om een of twee onderdelen af te werken. Dan bedragen de kosten €5 per onderdeel. 

Eerst 500M zwemmen in het 50 meter buitenbad, dan ca 21Km fietsen, hoofdzakelijk in het rustige buitengebied richting Den Ham (dit zijn 2 ronden van ca 10,5 Km). De fiets route is uitgezet met duidelijke grote borden in een pijlvorm. Daarna is de wissel weer bij het zwembad en worden nog 2 rondjes door het bos rondom het zwembad gelopen van ca 2,3 Km. Hoewel er zonder chip gesport zal worden, zal de tijd handmatig geregistreerd worden. Na afloop wordt dit gepubliceerd op de site www.loopgroep-dezandstuve.nl 

Deelname geschiedt geheel op eigen risico! Hou er rekening mee dat we gewoon verkeersdeelnemers zijn. Voor de winnaars zijn er juist daarom geen prijzen, omdat veiligheid voorop staat. 

Vooraanmelden kan, dit is voor ons prettig om een inschatting te maken van het aantal deelnemers. Dit kan door je voor- en achternaam (of teamnaam) en onderdeel van deelname door te geven via het volgende mailadres: oeftrivro@hotmail.com. 

Dit is een leuke triatlon voor getrainde en zekers ook voor beginnende deelnemers die kennis willen maken met de triatlonsport. 

Het goede doel is dit keer Alpe d’Huzes, Mikel Berenst (13 jaar) heeft als doel de Alpe d’Huez 1x lopend en 1x fietsend te beklimmen. Mikel zal dit samen met team de Be-Ne klimmers doen.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/MikelBerenst1927/alpe-dhuzes-captain

Plaats een reactie