Update triatlon Vroomshoop

Beste triatleet,

Momenteel staat de wereld op zijn kop door de corona-crisis. De organisatie van de Triatlon Vroomshoop heeft afgelopen week een digitaal overleg gehad om te bespreken wat voor impact dit op ons evenement heeft/kan hebben.

Aangezien onze wedstrijd pas in september is, hebben wij nu nog de mogelijkheid om een definitieve beslissing over doorgaan of annuleren uit te stellen. Ons doel is om jullie hier 5 juni definitief uitsluitsel over te geven uiteraard  afhankelijk van de situatie op dat moment.

Voor nu gaan we dus met volle inzet door met de organisatie van dit geweldige sportevenement!

Wij hebben een wijziging aangebracht in het parcours. In de buurt van één van de knooppunten van de hele en de halve triatlon vindt nog een ander evenement op dezelfde dag plaats namelijk de American Tukkerday. En aangezien met name de halve triatlon nu al erg veel deelnemers kent, hebben we besloten om de wisselzone wat te verplaatsen zodat de twee evenementen en dan met name de bezoekers en sporters, geen last van elkaar ondervinden. Daarmee hebben we ook het zwemparcours wat aangepast. Het nieuwe parcours is te vinden op de website. 

Door de corona maatregelen gaat de teamcompetitie dit jaar niet door. Het programma is inmiddels dusdanig ingekort dat er van een volledige competitie geen sprake is. Vroomshoop mocht dit jaar een van deze wedstrijden organiseren en daar ontstaat nu een gat.

Op dit moment worden de mogelijkheden onderzocht om in plaats hiervan een andere teamwedstrijd op te zetten.

Voor nu, veel gezondheid voor jou en je naasten en hopelijk kunnen we elkaar in september in goede gezondheid begroeten!

Plaats een reactie