Verlengde inschrijving voor jeugddeelname!

 

Meedoen met De Haere Triatlon Vroomshoop?

De online inschrijvingstermijn is verstreken voor opgave bij de Trialton Vroomshoop. Bijna 700 (!) sporters hebben zich aangemeld en zullen op 7 septemberaan de start verschijnen! Achter de schermen wordt door het bestuur van de Stichting Triatlon Vroomshoop en vele vrijwilligers druk verder gewerkt aan de voorbereidingen.

 

Verlengde inschrijving voor de Rabo Kids Triatlon!

Zin om mee te doen? Opgave voor de Rabo Kids Triatlon kan tot op de wedstrijddag zelf; zaterdag 7 september 15.00 uur.Geef je op door te mailen naar wedstrijd@triatlonvroomshoop.nlof bel voor meer informatie naar 06 – 5398 8481. Let wel op, vol is vol. Er is een maximaal aantal deelnemers mogelijk in deze jeugdseries.

Basisschooljeugd kan zich nog opgeven voor de Rabo Kids Triatlon, de kortste afstand bij deze triatlon in Vroomshoop. De wedstrijd voor de jeugd start pas eind van de middag, zodat eerst gedurende de dag nog tijd is voor de andere sporten…..

 

Start wedstrijd

17.10 individueel

17.25 teams

Zwemmen

Fietsen

Hardlopen

Individueel

Team

Rabo Kids triatlon

 100 meter

 4,8 km

 1 km

Ja

Ja

 

Deelname kan zowel individueel als in een team van 2 of 3 kinderen (klasgenootjes, sportmaatjes, broertje/zusje). Voorheen was bij de kinderafstand de Raboscholenbokaal te winnen. Nu is gekozen voor een algemenere benadering zodat bij de teams niet meer de voorwaarde is dat je van dezelfde school moet zijn. Nog steeds is het natuurlijk mogelijk om als klasgenootjes mee te doen en te proberen nu de nieuwe Rabo Kids Bokaal te winnen. Voor de basisschooljeugd is deelname weer gratis: bij inschrijving geeft u machtiging voor een afschrijving van een gering bedrag – bij deelname op 7 september ontvangt men het bedrag retour.

 

Voorwaarden voor deelname

Om mee te kunnen doen (met het zwemonderdeel) moet je in het bezit zijn van een A-diploma. En bij het fietsonderdeel is een helm verplicht. Mocht je zelf geen helm hebben, dan kan dat door de organisatie ter beschikking worden gesteld (meldt dat dan vooraf bij opgave),

Niet alleen meedoen voor jezelf, maar RUN FOR FOOD.

Meedoen levert ook voor iemand anders nog wat leuks op. De Rabobank ondersteunt de Kids Triatlon met de actie ‘Run for Food’, of te wel: voor elke jeugd deelnemer aan de Rabo Kids Triatlon wordt een zak verse appels ter beschikking gesteld aan Stichting Manna voor een gezin in Twenterand dat het goed kan gebruiken. Én de sporter zelf krijgt bij de finish een lekkere appel aangeboden.

Ook zal tijdens de jeugdserie Bultje aanwezig zijn als mascotte. Dat zal vast leuke fotomomenten opleveren!

Plaats een reactie