Welkom aan paratriatleet Imar de Boer

Juli '19

Als triatlon zijn we erg verheugd om Imar de Boer (Vroomshoop) dit jaar te mogen verwelkomen. 

Onderstaand een stukje geschreven door hemzelf:

Hallo allemaal,

Ik ben Imar de Boer uit Vroomshoop. Ik doe voor de eerste keer mee aan de triatlon van Vroomshoop, het lijkt me heel erg leuk om mee te doen.

Ik doe mee met de jeugdafstand.

Omdat ik door mijn handicap rolstoel gebonden ben word het nog een mooie uitdaging, maar die ga ik en mijn ouders niet uit de weg.

De eerste keer dat ik heb meegedaan aan een triatlon was vorig jaar in Zwolle. Daar heb ik samen met mijn klasgenoten en begeleiders deelgenomen aan de paratriatlon. Mijn onderdeel was 500 meter zwemmen, dit was in de Millegerplas.

Toen is mijn plezier in een triatlon begonnen. Dit jaar doe ik weer mee in Zwolle en nu dus voor het eerst ook in Vroomshoop.

Het is voor mij wel spannend omdat ik nu alle onderdelen zelf ga doen. Ik zal wel de nodige hulp nodig hebben met het omkleden en op de fiets komen maar als ik eenmaal  zwem, fiets of in mijn rolstoel rol (i.p.v. loop) ga ik vast als een speer.

Het is mooi dat de organisatie mij de kans geeft om ook onderdeel van deze mooie dag te zijn.

Ik heb er heel veel zin in, tot dan.

Een sportieve groet,

Imar de Boer

3 gedachten over “Welkom aan paratriatleet Imar de Boer”

  1. Geweldig dat dit gerealiseerd wordt. Ik wens Imar dan ook een top triatlon en het team rondom hem ook. En een dikke pluim voor de organisatie. Chapeau.

    Beantwoorden
  2. Wat leuk dat je ook in Vroomshoop mee doet Imar, alvast heel veel succes!! Je gaat vast met een grote lach op je gezicht over de finish!

    Beantwoorden

Plaats een reactie