Vrijwilligers

Een groots evenement als de De Haere Triatlon Vroomshoop kan niet worden georganiseerd zonder de inzet van vele vrijwilligers. Tijdens de triatlon zijn er ruim 100 vrijwilligers die zich inzetten om samen met ons – als 10-koppig bestuur – een sportief en veilig evenement neer te zetten.

Komend jaar zal de triatlon worden gehouden op zaterdag 5 september 2020.

Het zal de 12e keer zijn dat de triatlon in Vroomshoop wordt georganiseerd. Als bestuur zijn we al druk met voorbereidingen om er ook dit jaar weer een sportief spektakel van te maken.

Omdat het dus niet zonder vrijwilligers kan, zijn we dit jaar ook weer op zoek naar enthousiaste, serieuse personen die zich betrokken voelen bij de gemeenschap waarin zij wonen. Ben jij iemand die samen met ons de schouders hier wel onder wil zetten, laat het ons weten. Ook al helpen veel vrijwilligers ons ieder jaar, ook nieuwe vrijwilligers mogen zich melden. Je zult dan merken hoe leuk het is om jouw bijdrage te leveren aan een sportief evenement waarover in de wijde omtrek gesproken wordt!

Om je een indruk te geven op welke onderdelen de vrijwilligers worden ingezet volgt hier een opsomming: parkeerwachters, wedstrijdsecretariaat, verkeersregelaars, parcourswachten, vrijwilligers rondom zwembad, fietsparcours, loopparcours, oversteekplaatsen, motorrijders, duikers, catering, EHBO. Te veel om allemaal op te noemen.

Word ook jij enthousiast? Aanmelden kan via het daarvoor bestemde aanmeldformulier. Wil je eerst meer informatie, ook dat kan natuurlijk. We nodigen je van harte uit om van je te laten horen!