Bezoekersinformatie

Wees erbij bij dit leuke evenement!

Kom jij aanmoedigen op 9 september in Vroomshoop? Want dan starten om 12:00 de eerste actievelingen met hun triatlon. Als laatste starten de kids om 16.00.

Waar is het feestje?

Het zwemmen vindt plaats in het 50 meter lange buitenbad van Aquapark de Zandstuve. Op de zonnevelden van het Aquapark is de zogeheten ‘wisselzone’. Daar worden de fietsen gepakt na het zwemmen en de loopschoenen aangedaan voor het hardlopen. En daar wordt ook gewisseld als mensen in duo of trio meedoen.

Vanuit de wisselzone wordt naar de rotonde gefietst waarna men richting Den Ham gaat via o.a. de Derde blokweg, Hammerflier, Bossinkkamp en Russenweg.

Het hardlopen gaat vanuit de wisselzone ook richting de rotonde en via de Hoekweg de Wilgenhoek in. Uiteindelijk komen de lopers vanaf de Hoekweg weer naar de rotonde en finishen ze op de Hammerweg.

Bij de Hammerweg (ter hoogte van de finish boog) staat Café Kremer met een tent waar een hapje en een natje kunnen worden verkregen.

Hoe laat is het feestje?

12.00   1/4      Individueel

12.45   1/4      Duo & trio

13.30   1/8      Individueel Twenterand

1/8      Duo & trio

1/8      Individueel

15.30   1/16    FunRace (ook voor duo & trio)

16.00   1/16    Kids (tot 12 jaar)

Parkeren bezoekers

Wij adviseren om tijdig aanwezig te zijn en aan te rijden vanuit oostenlijke richting (vanuit het centrum richting Den Ham. Volg ter plekke de aanwijzingen op de borden.

Er is gelegenheid om te parkeren tegenover sportpark 'De Bosrand', Flierdijk 5a in Vroomshoop.

Scroll naar boven