Social Run Twenterand – Samen Trainen


Vanmorgen 09.20 vertrokken met ‘mijn groepje’ (een van de vele groepjes) o.l.v. Jolien Entjes vanaf De Boshoeve. Een trail van 12km door het Hoge Hexel/ Lageveld.  Ik kende slechts een enkeling, maar na 12 km is dat natuurlijk snel veranderd. Dat vind ik persoonlijk ook het leukste aan het ’samen trainen’. Nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe routes lopen. 

Na aankomt stond er een buitenbuffet klaar met o.a. koffie, thee & snert. Langzaam druppelden alle groepen binnen en was het snel nog gezelliger bij De Boshoeve. Met verbazing keken we wederom naar het tempo van de de Powerwalkers. Er wordt ook Powerwalken voor beginners wordt aangeboden door Social Run Twenterand. Gelukkig maar, zo is deze snel groeiende tak van lopen voor iedereen benaderbaar. 

De inschrijving, de informatie over de dag, de route, de locatie. Alles was perfect geregeld door de organisatie van de Social Run Twenterand! Complimenten! Wil je ook meedoen met de Social Run Twenterand; hardlopen of PowerWalken kijken dan op https://triatlonvroomshoop.nl/samen-trainen/

Leuk om te doen en ook erg gezellig! 

Scroll naar boven